Saturday, July 26, 2008

The MUDS Equilibrium

The Malaysian University Duathlon Series Equilibrium:




Thickly padded Nalini cycling bib shorts worn by a heavy-set fella during a run equals Donald Duck yang berlari terkedek-kedek and 'burnt sausage'.

Memang menyesal lah tak try buat full-dress rehearsal. For your information, Nalini cycling shorts are one of the best. Thickly padded dan mempunyai kuasa 'sedutan' yang amat power. Memang sesuai untuk cycling, tapi kalau running, on the rear it doubles your gluteal thickness, and up front silap-silap boleh tersedak beb.

And vaseline! Where's my vaseline!!?

9 Comments:

Blogger KOOKY KASH said...

Man, photo of you and Nalini ada kat blog I. Jangan marah ye, I post that gambo. Well done on the race, bro. Gambo ko tengah ride, blur lah sebab laju sangat kot.

26 July, 2008  
Blogger Isma said...

lu cool beb! nanti lepak lagik!

28 July, 2008  
OpenID missjewelz said...

mana race report UM....evry1 waiting niehhhh :)

28 July, 2008  
Blogger Stupe said...

Doc - well done. :)

29 July, 2008  
Blogger bola2api said...

kalo takde vaseline, aku rasa marjerin pun buleh

well done dude for peeling yourself out of bed on a cool saturday morning! not many ppl can do that, so give yourself credits for taking the first steps towards a healthy lifesytle. aku tau ramai lagi rela makan nasi lemak time diorang tiup hon MUDS tuh hehe

30 July, 2008  
Blogger Ali said...

Buh KY jelly atau minyak sapi je man...br turbocharged

30 July, 2008  
Blogger Ann said...

kelakar ok,almost reading all your entries back to back.*wink*

01 August, 2008  
Blogger WoOZP said...

soo... baju ketat + azman = kemarahan dan "weener" terbakar?

panas ke bawah tu?

hahahahahah!

11 September, 2008  
Blogger EVENT said...

launching blog for those who want to advertise or sale anything...

12 September, 2008  

Post a Comment

<< Home