Monday, October 10, 2011

Blog Plug-In: Blog Begins At Forty

Lama dah tak buat plug-ins. This one of the blogs I stumbled across during one of those sleepless nights. Tulis blog guna iPhone tak boleh buat link, so you have to select, right click and jump there: http://www.blogbeginsatforty.com/

Please visit. Memang sangat unique dan interesting. Vanity at its most subtle. Haha.

Premisnya sangat simple: a photo of yourself everyday. Bunyi macam senang, tapi to do it everyday and make it interesting is challenging. Uncle Gedek makes it look so easy.

Rasa macam bersalah pulak panggil Uncle pasal Mr Gedek masih muda lagi. 40 maa. Still power. Here are some suggestions how power Mr Gedek can be (cuba teka mana satu yang ori. No prize there).

17 Comments:

Blogger Izrin said...

Yang second tu nampak macam ori sebab rambut dia tak terurus. hahaha :p sorry

10 October, 2011  
Blogger GreenAppleKu.com said...

Nampak muda jer bila letak rambut palsu... haha.. tapi yg ori tu yg gambar secondlah. : )

10 October, 2011  
Anonymous gadisbunga said...

hahahahaha!!!!!

entri ni mmg superb. hahahahaha!!!!!

10 October, 2011  
Blogger *Miss Geli^ said...

apa web yang bole edit edit cenggini ye?

hahahah

12 October, 2011  
Blogger Bella Bell said...

hehe. comelnye uncle gedek! :D

12 October, 2011  
Blogger Dee said...

uncle gedek yg rambut pendek..2nd last pic adalah sgt hensem...dtg dr blog uncle gedek..hehehe..

12 October, 2011  
Blogger Wanita Mutalib said...

wahhhh...... smartnya uncle saya ngahahahahaha...

12 October, 2011  
Blogger MadaM LaLa said...

waa..uncle hensem kat pic no. 1 dan no. 5 la.....

12 October, 2011  
Blogger Azman said...

Thanks for the comments :) Disclaimer: Mr Gedek memang senantiasa handsome.

Gambar semua edit guna iPhone app Men's Hairstyle. Masih free lagi di App Store. Cepat download!

12 October, 2011  
Blogger mas saari said...

salam perkenalan dari blog uncle gedek!

saya suka baca blog uncle ni, best!
dan smartlah gambar2 uncle gedek ni...hehehehe

12 October, 2011  
Blogger UNA budak BAEQ said...

muahahahaha serious ini mmg kembar siam. haha ofkoslah gambar uncle yg no2 ditangkap bersama kawan koko nya itu. haha

no 1 plg hensem . haha

12 October, 2011  
Blogger ck said...

baaaaahahahahaaaaa...terbaiq lah nie!!! :)))))

13 October, 2011  
Blogger Scarlett O'Hara said...

Peminat Abg Gedek no.1. :D

13 October, 2011  
Blogger dyg said...

pelbagai btl lah uncle nih..

13 October, 2011  
Blogger PUTUBAMBU said...

hehhee...
i like this entry..!!

lenkali ambik rambut lady gaga pulak yek? kehkeh

*blog hop from uncle gedek le ni

13 October, 2011  
Blogger eMMe said...

uncle gedek sesuai rambut yg mane satu ekk...hehehe...kreatif la u Azman...u rock beb!

21 October, 2011  
Blogger cikpia said...

angkel gedek memang hensem berambut blonde. ha ha...........

21 October, 2011  

Post a Comment

<< Home